Besplatne konsultacije uz detaljan planer venčanja

Planiranje venčanja je veoma stresan period i ko god kaže da nije, taj laže. Iako sve vodi ka “najlepšem danu u vašem životu”, sama ta rečenica vam može stvoriti dodatni pritisak da morate da napravite “savršeno venčanje”. Odmah u startu vam obećavamo – savršeno venčanje ne postoji! Vama će vaše venčanje svakako biti savršeno, čak i ako budu falili neki detalji, za koje ćete svakako samo vi znati da fale. Tako da opustite se i krenite u ovu avanturu sa tim stavom.

Mi smo odlučili da vam pomognemo koliko možemo u tom procesu i napravili smo detaljan planer aktivnosti u mesecima pred venčanje. Pratite ga i zapisujte i obećavamo da će vam biti bar malo lakše kad je sve na jednom mestu i uvek možete da proverite dokle ste stigli i šta je još ostalo.

undraw_wedding_t1yl (1).png

U ovom planeru pronaći ćete detaljan spisak svih neophodnih koraka za organizaciju jednog venčanja, izlistan po mesecima. Naravno, vi ćete korigovati raspored po sebi, ali u načelu zadaci su uvek isti. Idealno bi bilo da planiranje počnete već godinu dana unapred, kako biste sebi obezbedili salu, muziku, fotografa i druge usluge kakve želite, ali i par meseci će biti sasvim dovoljno. 

Takođe, imajte u vidu da se ovaj planer odnosi na venčanja koja se organizuju u restoranu ili sličnom okruženju u kom je obezbeđena hrana i piće, kao i ostale osnovne potrepštine. Ukoliko se odlučite za avanturu nekonvencionalnog venčanja u prirodi, predlažemo vam da obavezno angažujete profesionalnog organizatora događaja, kako biste lakše izneli taj poduhvat, bez propusta.

Želeli bismo da vam ponudimo besplatne konsultacije vezane za organizaciju venčanja. Ukoliko ne znate odakle da krenete ili želite da proverite da li ste na pravom putu, kontaktirajte nas na 063/269 047 ili vanja@eventroom.org

Takođe iskoristite našu ponudu za dan zaljubljenih i ostvarite 20% popusta za dekoraciju venčanja!

Na linku ispod možete pronaći planer i besplatno ga preuzeti, klikom na strelicu u gornjem desnom uglu:

Detaljan plan pripreme za venčanje

Srećno!

Vaš Event Room

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s